Turnaround hi-tech production

Oosten van het landMechatronics specialist

In de jaren die ik met Hans heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een enthousiast leider. Hij brengt mensen bij elkaar, waardeert hen om hun kwaliteiten en zet deze op de beste manier in. Hij is open en direct in zijn communicatie en is in staat alle betrokkenen mee te nemen in veranderende omstandigheden waardoor de betrokkenheid en inzet van de mensen gewaarborgd blijft. Hij creëert een visie en een strategie en is tegelijkertijd in staat deze ook tot uitvoer te brengen.

Marga de BruynVoormalig HR manager Photonis

Hans is an engaged MD with a hugh spirit, great sense of humor and deep technical knowledge. He knows how to mobilize the people based upon intrinsic motivation. Strong implementation of standarisation in the different processes. Good management and financial skills. Hands on mentality in combination with strong analitical mind. In his international experience; good work in the Middle East on a JV. Strong relation builder and never missed a deadline. Driving force of our succes.

Goossen BoersOwner/ Investor/ International Business Advice

In de afgelopen 4 jaar heb ik Hans leren kennen als een gedreven manager die strategie, operaties en mensen praktisch en effectief bijeen en tot resultaat weet te brengen. In zowel het helpen ontwikkelen van een strategie, het in al zijn facetten praktisch operationaliseren daarvan, als ook het daarbij weten te enthousiasmeren en betrekken van mensen, ligt zijn kracht. Over meerdere jaren in de internationale high-tech maak industrie in meerdere functies bewezen.

KTZ (bd) John WeyneVice President Business Strategy & Development Photonis

Strategic reassessment van PMC’s en productie locaties, bijbehorend marketing plan en het uitrollen ervan

Noorden van het landComponent supplier

Coaching manager New Product Development

Midden van het landMachinebouwer

Business development en executive coaching hi-tech scale up

Oosten van het landComponent supplier

Operationele inrichting hi-tech start-up

Oosten van het landComponent supplier/special machinery